Hinnoittelu

Google ads - palveluitamme

 

Jokainen asiakas on erilainen ja palvelumme räätälöidäänkin aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Alla kuitenkin vakiotoimitusten hintoja, pitäähän jotain hintatietoa olla saatavana, vai mitä?

ukk

Usein kysytyt kysymykset

Miksi mainosbudjetti vaikuttaa hintaan?

Sillä on melko lineearinen vaikutus tekemäämme työn määrään. Jos käytät 1€ mainontaan, ei säädettäviä parametrejä ole kovinkaan monta, ja jos käytät enemmän, no, säädettävää on enemmän. Tämäkin on tapauskohtaista ja hintamme ovat tyypillisiä esimerkkejä. Joskus isollakin budjetilla tekemistä on vähän ja säädämme palvelumaksua myös alaspäin tarvittaessa.

En ole kuullut teistä aiemmin, osaatteko te mitään?

Olemme siirtäneet liiketoiminnan fokusta konsultoinnista 2018 alkaen enemmän digimarkkinoinnin, etenkin Googlen suuntaan. Kaikilla mainontaa tekevillä työntekijöillämme on vähintään 1 Googlen sertifiointi, joten kyllä me osataan, huoli pois. Tulet kyllä jatkossa kuulemaan enemmän!

Teetttekö muuta digiä kuin googlea?

Tehdäänhän me, mielellämme. Fb, instagram jne. Pääfokus kuitenkin tekemisessä on Googlen alustalla, koska tykätään siitä ja uskotaan sen tehokkuuteen ja mitattavuuteen. Ei muutkaan tosiaan tuntemattomia tai huonoja ole. Kerrotaan kyllä lisää mieluusti.

Sisältääkö hinnat arvonlisäveron?

Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa 24%. Teemme bisnestä yritysten kanssa, ja tämä on vakiintunut tapa ilmoittaa hinnat. Jos olet järjestöstä, joka ei ole arvonlisäverovelvollinen, laskutetaan alv palvelusta, mutta ei välttämättä mainosbudjetista. Kysy lisää.

Miksei sivuillanne ole referenssejä?

Pitkään liikkeenjohdon konsultointia tehneenä, on niin tottunut siihen että kaikki on salassapidettävää, että referenssilupien pyytäminen on vähän jäänyt vähemälle. Pitää varmaan skarpata tässä. Kerromme kyllä eri toimialojemme asiakkaista mielellämme.

 

En löytänyt tästä vastausta mielessäni olevaan kysymykseen?

Kaikkea ei ole vielä kysytty aiemmin ja kaikki ei mahtuisikaan  tähän, mutta ei se haittaa. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soita, niin jutellaan.

Ota yhteyttä

Melson Oy
Pajakatu 9
33100 tampere
+358 40 8200 995
[email protected]