Palvelut järjestöille

Kehitän erilaisissa projekteissa asiakkaiden liiketoimintaa ja palveluita. Tarjoan myös monipuolisia tutkimuspalveluja. Työskentelen erityyppisten ja eri sektoreilla toimivien asiakkaiden kumppanina. Asiakaskuntaani kuuluu niin pieniä muutaman hengen yrityksiä kuin Suomen suurimpia järjestöjäkin.

Onpa suunnitelmissasi isompi hanke tai pienempi projekti, ulkopuolinen apu voi olla tarpeen ja ratkaista sen, meneekö järjestösi suunnitelma tavoitteellisesti valmiiseen toteutukseen asti. Olen monessa liemessä keitetty projektipäällikkö, joka tarpeidesi mukaan voi toimia myös määrittelijänä, palvelusuunnittelijana tai vuokrajohtajana.

Minulla on vankka kokemus suomalaisista jäsenrekistereistä ja niiden toimittajista. Olen ollut useissa rekisterin vaihto- ja kehitysprojekteissa ja tarjoan mielelläni osaamistani joko koko projektiisi tai sen osaan.

Erityisosaamistani on järjestelmien tuntemus ja ymmärrys, joka yhdistyy näkemykseen ja kokemukseen asiakkaan tarpeisiin sopivista ratkaisuista. Eri rooleissa kertynyt järjestöosaaminen ja alan erityispiirteiden ymmärrys sekä vahva liiketoimintaosaamiseni mahdollistavat tuoreiden ideoiden tuomisen asiakkaan päivittäiseen tekemiseen. Intohimonani on auttaa järjestöjä kehittämään toimintaansa ja palvelujaan jäsenten tarpeita ja yhä kasvavia odotuksia palveleviksi.