Projektipäällikkö-palvelu

Oletko aloittamassa hanketta, mutta oma aika tai osaaminen ei riitä? Suunnitteletko jäsenrekisterin vaihtoa tai CRM-hanketta? Kaipaako jäsen/asiakaspalvelusi ryhtiliikettä?

Onpa kyseessä sitten isompi hanke tai pienempi projekti, ulkopuolinen apu voi olla tarpeen ja ratkaista sen, meneekö järjestösi suunnitelma tavoitteellisesti valmiiseen toteutukseen asti. Olen monessa liemessä keitetty projektipäällikkö, joka ei hätkähdä kireitä aikatauluja tai monen toimittajan kanssa solmittua sotkua. Minulla on monipuolinen kokemus niin tilaajana, palveluntuottajana kuin näiden kahden välissä toimimisesta ja näiden eri roolien tuntemus antaa ratkaisun avaimia moneen eri tilanteeseen, joita kaikissa projekteissa tulee eteen.

Olen käytettävissä tarpeidesi mukaan esimerkiksi määrittelijänä, projektipäällikkönä, palvelusuunnittelijana tai vuokrajohtajana. Vaatiipa tilanne sitten “hands on” osallistumista tai johtoryhmätyöskentelyä, perehdyn asiakkaan prosesseihin syvällisesti ja varmistan omalla toiminnallani, että asiakkaan tavoitteet toteutuvat ja kehityshankkeet viedään maaliin asti.

Minulla on myös vankka kokemus suomalaisista jäsenrekistereistä ja niiden toimittajista. Olen ollut useissa rekisterin vaihto- ja kehitysprojekteissa, joissa mukana ovat olleet Avoinen, Digian, Probis Solutionsin ja YAP:n jäsenrekisterit. Tunnen myös muut markkinoilla olevat jäsenrekisterituotteet.

Ota yhteyttä, niin jutellaan tilanteestasi!