Yrityksestä ja yrittäjästä

Melson Oy on yhden miehen konsulttitoimisto, joka on keskittynyt järjestöjen ja pk-yritysten liiketoiminnan ja palveluiden kehittämiseen mitä erilaisimmissa projekteissa. Seitsemän vuoden matkalle  on mahtunut muun muassa asiakaspalvelukeskuksen perustamista, projektipäälliköintiä, lukuisia koulutuksia ja tutkimuksien toteutusta.

Vuosien varrella olen kerännyt ympärilleni kattavan verkoston, josta tarvittaessa löydän asiakkailleni sopivia kumppaneita tilanteessa, jossa oman osaamiseni lisäksi tarvitaan jotain tiettyä erityisosaamista.

Olen Tamperelaistunut perheenisä, joka on aloittanut it-alalla -89. Työuralleni on mahtunut useita yrityksiä ja kokemuksia, jopa valtionhallintoa myöten. Ohessa muutama viimeisin:

  • Tradenomiliitto TRAL ry: Palvelupäällikkö 2007-2012
  • Yrittäjä: IT-konsultointia, vaativia tutkimuksia 2004-2007
  • Appelsiini Finland Oy: Palvelupäällikkö / Konsultti 2002-2004
  • Atbusiness Oyj: Teamleader, Tech Support 1999-2002

Koulutukseltani olen ikuinen yhteiskuntatieteiden ylioppilas. Kansantaloustieteen ja laskentatoimen opintoni 90-luvun puolivälissä jäivät kesken, enkä ole nähnyt niiden jatkamista järkevänä. Olen ylläpitänyt ammattitaitoani suorittamalla mm. Mercurin johtamisopintoja ja opiskelemalla aktiivisesti kaikkea, mikä kulloinkin tuntuu tärkeältä tai käsillä olevan projektin kannalta hyödylliseltä.

Uusin esitykseni

View Meli Eriksson's profile on LinkedIn